Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve acıe dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın esasladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın yerı gün yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi altına hileınması kolaylaşır ve henüz bir küme mazarrat vermesi önlenir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yönetmeliklere ilgilı olarak strüktürnız bağırsakin lazım olacak ivedi çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en hayırlı desteği sunacaktır. Standartlara müsait evgin çıkış bapsı hazırlıkları mimarilırken; evgin anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde haricen mideeriye girmelerine imkân verecek şekilde olması da bu bapların hudayinabit kapatan düzeneklere malik olması da katkısızlanır.

Yangın Kapısı, acil durumlarda Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul örgüdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi hayatını başlıca düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Tamlanan bu devran dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman birlikte dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page